Knjigovodstvo – iskusni stručnjaci

Knjigovodstvo poverite timu iskusnih stručnjaka

 
Vaš pouzdan partner

Knjigovodstvena agencija DNS-11

Dovoljno veliki da zadovolji sve Vaše finansijske potrebe,
a dovoljno mali da zna Vaše ime kad nas pozovete!

Agencija DNS-11 je porodična firma koja je osnovana u Beogradu 1999. godine od strane iskusnih profesionalaca iz oblasti knjigovodstva.

Knjigovodstvena agencija DNS-11 je imala promenu vlasničke strukture u 2009 i 2012. god. Na čelu tima se nalazi bivši šef računovodstva a kasnije i finansijski inspektor koji radi sa grupom sertifikovanih knjigovođa. Po potrebi se angažuju spoljni konsultanti za pružanje specijalizovanih usluga u određenim oblastima.

Knjigovodstvo - zašto je važno da ga poverite iskusnim stručnjacima

Kao i svaki stručnjak za mnoge oblasti, računovođe koje intenzivno rade sa mnogo različitih kompanija, imaju širok spektar prakse. To znači da su se suočili sa mnogo više situacija i mogu preciznije da odgovore izazovima zakonodavstva.

Tako osiguravamo konstantno visok kvalitet pruženih usluga i pronalaženje najboljih rešenja za klijenta.

Osnovni posao svakog knjigovođe je da razume sve računovodstvene informacije koje može da sakupi. Ti podaci nam omogućavaju sastavljanje izveštaja koji će vam olakšati da se odlučite za bolji poslovni izbor.

Jer su nama na prvom mestu potrebe klijenata!


Glavni razlog zašto celu godinu naporno radimo jeste da bi prikazali vaše poslovanje u najboljem svetlu
Knjigovodstvenu agenciju DNS-11 čine: Mirko Škundrić –stručni konsultant, Nada Škundrić – pomoćnik stručnog konsultanta, Siniša Škundrić – kontista, Olivera Jovanović – ovlašćeni knjigovođa, Borko Prerad – knjigovođa.